God morgon


Hans och Liv...


Inatt har jag vaknat flera gånger utav Livs pip, men också av ovädret utanför fönstret. Strömmen har kommit och gått under natten...nu är det verkligen höstrusk!

Igår var vi nere i Sundsvall och tömmde radhuset på prylar, nästan helt, Erik sitter i bilen nu, på väg ner för att hämta det sista. Vi hade mer prylar kvar än vi kom ihåg. :-)

Jag hann även med att träffa min vän Agneta, som kom ut till oss i dalen med en termos med amarettosmakande kaffe. Mums!!!
Det jag saknar mest med Sundsvall är mina vänner, men nu har jag fått träffa en av dem och tankat en massa positiv energi från henne. Hon är toppen!

Visst är det underbart med goda vänner!?

Ha nu en toppendag idag.


Fridens liljor!Bild: Privat

Kommentarer
  Annas inspiration

Fin bild på barnen!Goda vänner kan man inte vara utan.Vad bra att ni hann tömma igår, sånt där vill man alltid bli klar med så fort som möjligt.ha en fin onsdag

kramkram

2009-10-07 @ 11:02:27
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
  jessi

Jag måste ha missat något, har ni flyttat? när då? Hur kan jag missat det. Mysko. Jag har aldrig fattat att ni flyttat till en annan stad/ort!Söt bild på 2 goa ungar!

2009-10-07 @ 11:53:42
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
  Mia

Vilken fin bild på dina barn.tycker att din blogg är jättebra. Jag följer din blogg varje dag fastän jag inte kommenterar så ofta.

Kram

2009-10-07 @ 16:57:48
  Elin - Ett hus till oss

Tanka positiv energi är helt underbart!Jag tänkte tipsa den om en tävling jag har nu. Du kan vinna ett valfritt smycke. Perfekt lyx :)

2009-10-07 @ 19:15:38
URL: http://etthustilloss.blogg.se/
  Hanna

Jättefin bild!

2009-10-09 @ 19:32:24
URL: http://hannafialotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar: