Så var bananen invigd...

Efter många år av byggande så kom vår egen Kalle G och invigde BotniaBanan!!

Jag och barnen drog dit för att uppleva spektaklet på plats och vi var inte de enda som hade pallrat sig dit igår. Det var verkligen fullsmetat med folk. Jag hade med mig kameran för att föreviga detta, men jag hade så fullt upp med att stånga mig fram genom folkmassorna med en barnvagn, att jag helt glömde bort att fota...
Ett soligt och härligt väder, en kung, en järnväg och några knallestånd, karuseller och pojkband sen var det över!

Gårdagskvällen tillbringade jag med två härliga brudar - Camilla och Ulrika. Vi strartade kvällen med några glas bubbel och fortsatte sedan kvällen på O´learys där vi käkade mat och bara hade det toppen.

En jätte härlig kväll med trevligt sällskap - det gillas!!!


Fridens liljor!Bild: Googlad


Kamprad kanJag var nere i Sundsvall med familjen igår och badade på det nya upplevelsebadet, Himlabadet. En härlig upplevelse!!!
Det var fräscht, varmt och jättekul. Hela familjen njöt i fulla drag, och att vi praktiskt taget var ensamma på stället gjorde väl inte saken sämre... :-)

Hur som helst, jag har hittat några godingarIKEA. De har börjat tillverka den nya flugan inom barnleksaker - tygmat.
Jag går helt klart igång på deras koncept, och hade jag bara haft lite mera tid på mig, så hade jag stannat till och köpt med mig de hem till Liv, men nu får det vänta tills nästa gång istället...
Billiga är de också, i relation med vad du får betala för sydd mat på andra ställen, 79:- per set...

Det är riktigt busväder ute idag, men jag ska ta mig in till stan för att inhandla diverse måste ha prylar..., en fika date med min M-L förgyller dagen!!!


Se till att fånga dagen - den kommer inte igen....Fridens liljor!

Bilder: IKEA.se

Slutet närmar sig...

Hallå där ute!

Det har gått ett tag sedan sist men nu är jag tillbaka på banan igen.
Jag har inte riktigt haft tid eller inspiration att blogga under sommaren, har helt enkelt haft fullt upp med annat... :-)
Inte heller har jag gått in och uppdaterat mig på mina favoritbloggar, så jag antar att jag har en hel del spännande läsning framför mig. Jag saknar helt enkelt mina "bloggvänner"!

Nu när sommaren börjar lida mot sitt slut, bröllopen är avklarade, och skolan har börjat för de små, så finns det tid för cyberspace igen...

Men vilken SOMMAR!!!
Den glömmer jag aldrig...


Fridens liljor!