Desperate Housewife!
Nu har jag gått på reklamen!

Efter att ha försökt att äta nyttigt i flera månader utan något resultat på min mamma-mage har jag nu i ett sista desperat försök, gått på reklamen och köpt mig ett Abtronic belt!
Med lite mer än tre månader kvar till brölloppet börjar paniken bli total. Vid min förra graviditet hade jag inte alls samma problem att få bort mina överkilon, och då var de ändå 46,6 kg som skulle väck!!!
Jag känner väl inte direkt att jag måste gå ner i vikt, jag vill helt enkelt omfördela lite, få lite mer muskler och lite bättre hållning istället för häng lite här och där... :-)

Sedan lilla Liv kom till världen har jag inte kunnat göra situps på grund av smärta i operationssåret. Det är inte det yttersta lagret utan någon hinna där inne som gör hiskeligt ont, så nu ställer jag min tilltro till Abtronic...
Nu är det långa powerwalks och magträning som gäller!


Ha en fin dag!


Fridens liljor!
Bild: Googlad

Long time no see...God afton bloggsfären!

I sportlovsveckan fick jag besök av den onda tidstjyven, Endon igen. Det har tagit upp allt min energi och därmed har bloggandet blivit lidande igen.

Men nu är jag tillbaka med ny kraft! :-)

Nu ska jag ta mig tid att titta in på mina favoritbloggar innan jag hoppas till kojs.

Ha en skön kväll!

Fridens liljor!


Bild: Googlad

Update...

Det har gått några dagar sedan sist... Mest har jag umgåtts med mina barn och njutit av vårvärmen! Det är verkligen underbart att ha altandörren öppen och höra hur det droppar från taket. Nu sitter jag i bilen och är på väg ner till S-vall för att byta ett skåp. Vi köpte ett skåp till badrummet, men när jag öppnade kartongen var det fel grejer i den. Surt... Tack för att du tar dig tid och tittar in hos mig! Fridens liljor!

SPORTLOV
Man har inte varit så aktiv i cyberrymden de senaste dagarna, men det har varit helg så jag har njutit av det underbara vädret och familjen...

Vi har skottat altanen ren och avnjutit den första grillningen för i år, lite väl tidigt kanske, men vi kunde helt enkelt inte låta bli. Grillade fläskfilé, majskolar och halloumi - smaskens, det smakade sommar!!!

Nu har vi sportlov och vi morgon planerar vi en tripp till Deckarsön, för sportlovskul med Sara och barnen. Det ska bli hur kul som helst!

Nu, lite hemmapyssel innan det blir natti natti för min del. Köket ser ut som om en orkan dragit förbi. Jag stod och stekte pannkakor, samtidigt som jag matade Liv, samtidigt som jag lagade spaggetti och köttfärsås tidigare ikväll. Och fort skulle det gå, en viktig match väntade nere i källar´n.
Tyvärr slutade matchen snopet med en poäng till MODO... :-(

Jag hoppas att du haft en fin dag.
God natt!Fridens liljor!Bild: Googlad

OnsdagEn soft Onsdag...
Idag har jag strosat runt på stan med lilla Liv och min härliga vän M-L och gjort en del fynd.
Vi besökte Gina Tricot och jag hittade två härliga klänningar till priset av 49:- /st!
Jag har slutat att amma Liv på dagen, och det innebär att jag kan ha klänningar på mig igen, så dessa fick följa med mig hem.
Jag besökte även Guldfynd för att se på ett par örhängen som jag hittat på deras hemsida. Dessa örhängen var naturligtvis slut, men jag hittade ett annat par som jag slog till på. Tanken är att jag ska ha dessa örhängen till mitt bröllop, men när jag kom hem och provade dem blev jag riktigt missnöjd. De var inte alls så fina på, som jag hade föreställt mig. :-(
Så de åker tillbaka, med tanken att byta till dessa med en hjärtformad Kubik zirkon och pärla...

Tänk, jag som tyckte att det kändes sååå bra att kunna bocka av den lilla detaljen från TODO-listan inför det stundande bröllopet!

Jag har även hunnit storhandla mat med hjälp av Noah och Hans.
Hjälp vad de håller på att bli stora! De har blivit jätteduktiga på att hjälpa till och handlingen gick som den dans, då Noah ansvarade för att dra Liv i barnvagnen och Hans hjälpte mig att fylla varuvagnen.
Det påpekade vid kassan att vi handlat jättemycket mat till Liv, och undrade om hon verkligen åt upp allt detta. De var välling, gröt, fruktpuréer, majsbågar och barnmatsburkar och Hans inflikade att det var billigare för mig om hon åt av mitt bröst istället... :-)
En ekonomisk liten man!


Nu ska jag Yoga lite innan det blir sängen för min del.
Hoppas att du haft en bra dag!


Go´Kväll i stugan,


Fridens liljor!


Bild: Guldfynd.se

Arnold?Nej.

Visst ser han stenhård ut, men det är bara min käre Hans som ligger i tandläkarstolen och blir lagad.
Hans var helt inne på att uthärda ingreppet utan bedövning, men efter ett par tag med borren, lät han gå med på att låta tanden sova...
Min lille son har ett stort behov av att vara stor, stark och cool - och jag försökte förklara för honom att det är betydligt coolare att inte fuska med tandborstningen och tjyväta godsaker i tid och otid, så man slipper hamna i den här pikära situationen. Jag vet inte om det gick hem...


Jag är precis hemkommen från mitt Yogapass, och har avnjutit en god rödbetssallad med valnötter och persilja. Nu är det bara en kopp te som saknas innan jag kryper upp i soffan och gluttarHouse.


Ha en trevlig kväll!Fridens liljor!Bild: Privat

Vitt och lite grönt, visst är det skönt!

Visst är de vackra!?


Dessa buketter sparade jag ner för att ha något med mig till floristen.

Vilken är din favorit?Fridens liljor!Bilder: Googlade

Redan måndag!


Vackra presenter till Liv från faster och Tomas

Jisses, vad helgen har flygit förbi!

Sitter uppe och har sett Canada ta OS-guldet, samtidigt som jag frossat i tjusiga bilder på nätet.
Söndagen har bjudit på trevligt besök av faster Anna och Tomas, det är alldeless för sällan vi träffar våra nära och kära från Sundvall. :-(

Jag har även hjälpt Noah att starta en blogg; Noahsliv.blogg.se (jag vet, men alla namn vi försökte med var redan upptagna..!).

Nu ropar John på mig!

Blund alltså...

Go Natt mina vänner!


Fridens liljor!


Bild: Privat