Frisören bokad!

När jag var hos frissan igår passade jag på att fråga om hon hade möjlighet att göra min brudfrisyr till sommaren, och det hade hon!
Jag tyckte att jag var ute i oootroligt god tid, men hon hade redan brudar inbokade till nästa sommar. Det är klart, de allra flesta gifter sig på sommaren och på en lördag, och vips - så finns det inte så många dagar att välja mellan...


Klädproblemet till helgens fest är ännu inte löst, så nu ska jag och Liv försöka ta oss in till stan för lite shopping... Eftersom barnbidraget kommit idag så antar jag att vi inte blir ensam om att sladda runt med barnvagnen. :-)


Ha en lugn och bra start på helgen!Fridens liljor!


Bild: Googlad

Kommentarer
  Ann-Louise

Så du ska till Sthlm i helgen på fest! Låter urskoj ju och att bo på hotell är mysigt. Hoppas du hittar någon Cerverabutik där i närheten då.Så stor lilla Liv blivit och bilden med hörselskydden är ju så söt!Hoppas ni har det bra i min barndoms hemtrakter och en trevlig helg i mina nuvarande hemtrakter!!Kram

2009-09-18 @ 17:51:47
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
  Ann-Louise

Just ja;

Vad kul med bröllop!! Vilken kyrka blir det (antar att det blir i Ö-vikstrakten??!!)Kram igen

2009-09-18 @ 17:52:37
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
  jessi

Bra att du boka redan nu så du fick tid hos din egen frisör! jag minns det som igår när jag satt där en junilördag med champagne glas i handen och blev fixad i håret inför vår lyckodag...KRAM!

2009-09-18 @ 20:37:32
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
  Miia - There´s no place like home

Hallå där & tack för din kommentar om vårt lilla Blocketfynd ;) Tänk vad lite färg kan göra!Vad bra att din frisör hade tid för dig! Kul med bröllop, grattis grattis!

2009-09-19 @ 21:35:51
URL: http://theresnoplacelikehome.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar: