Lite FÖR mycket action just nu...

Denna helg hade jag gärna varit utan!

Det som kunde ha blivit en myspyshelg med firande av diverse pappor, slutade istället med två besök på akuten...

Helgen började med myspys på fredaskvällen, hämtpizza och TV-kväll i soffan.
Lördagen fortsatte med pyssel, sällskapsspel och bakning. När Hans sedan fick reda på att farmor och farfar var på väg hit blev han eld och lågor och tyckte att detta skulle bli hans BÄSTA dag!
Vi åkte iväg på restaurang med farfars och skulle njuta av en god middag innan Noahs hockeyträning, men hann inte ens äta upp förrätten innan olyckan var framme!
Restaurangen var tydligt underbemannad och den stackars servitrisen springer runt och är jättestressad. Tyvärr resulterade detta i att hon välter hela dryckesbrickan över Hans, när hon ska servera vårt bord. Jag hade beställt ett glas varmt vatten, och hon kommer ut med en hel kanna rykande varmt tevatten som Hans får över ryggen och benen...
Jag sliter iväg min lille man in på toaletten för att klä av honom och kyla med kallvatten och servitrisen kommer snabbt med en massa is för nedkylning.
Båda benen samt tyggen är illröda och Hans har jätteont, skinnet har släppt på två ställen och vi inser att detta måste ses över av sjukhuspersonal, så det blir ambulans till sjukhuset...
Väl inne i ambulansen fick Hans någon kylande gel som tog bort den värsta smärtan.
Min tappre kringare måste ha haft änglavakt, då utgången av detta endast var EN blåsa på ena benet. Han hade en enorm tur i oturen att vattnet endast träffade ryggen och benet och inte hans ansikte.


Dagen efter ramlar lilla Liv på en blomkruka och spräcker HELA ögonbrynet!!! Stackarn blödde som bara den och när vi kom hem från sjukhuset såg det ut som om någon gjort ett blodbad i hallen...

Men nu är de båda "fit for fight" och den lilla är om möjligt ännu mer vild på att lättra och springa runt än innan olyckan. Man får väl se det som ett friskhetstecken, trotts att hon känns lite onödigt kavat just nu... :-)


Nu en god kopp glögg innan läggdags!Fridens liljor!

Kommentarer
  agneta

men jisses vilken hemsk helg.

stackars stackars Hans, åh liv med för den delen..

förstår att du gärna skulle sluppit den helgen.kram på er

2010-11-19 @ 18:36:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar: